Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Воркшоп«Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Де

Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 3

Коли

26 березня 2024 року, 10:00-18:00

Організатор:

Illustration
Illustration

Запрошуємо керівників та власників бізнесу у сфері HoReCa.
На вас чекають:● Власні історії успіху від 6 відомих спікерів-практиків, які знають де шукати вигідні рішення для свого бізнесу.● Безцінний досвід з проєктування, фінансів, управління процесами, юридичних питань, сервісу та роботи з командою.● Українська національна кухня. Останні тренди, інновації та повернення до найкращих традицій.

9.30-10.00Реєстрація і зустріч учасників

10.00-10.05Вступне слово від організаторів і модератора.

Illustration

10.55-11.40Валерій ГаланБізнесмен, громадський діяч, ресторатор та готельєр (автор успішних проєктів «Легенда Карпат» (Карпати, Україна); «Мігово» (Карпати, Україна) http://migovo.com.ua/; «Фортеця Гетьмана» (Київ, Україна) http://fortetsya-hetman.com/; «Замок Лужец» (Карлові Вари, Чехія http://www.zamek-luzec.cz/ru/home/history )), засновник і автор проєктів – музеїв «Історія становлення української нації» https://www.museumsun.org/, «Львів Стародавній», «Україна. Становлення державності», волонтер.

Тема виступу: «Кухня в готелі. Корисні лайфхаки»

11.40- 11.55Кава брейк

Illustration

12.00-12.45Андрій Магалецький Керівний партнер ресторанної компанії Restetika, Президент Асоціації кулінарів України. Співвласник абсурд-бару Бардак (Київ). Досвід роботи в ресторанному бізнесі з 2001 року

Тема виступу: «Успішна бізнес-модель: складові елементи і необхідні акценти»

Illustration

12.50-13.35Ігор Постоєнко CEO/CO Owner Satori Group — київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena, Консалтингового агентства Satori Horeca

Тема виступу: «Бренд амбасадори закладу або Чому святкують весілля у барах»

13.40- 14.35Обід

Illustration

14.40-15.25Максим Корзун Шеф-кухар з 15-ти річним досвідом, вчився в Європі, закінчив scuola di cucina Caterina de’ Medici в Італії. Закінчив кулінарний курс Феранді (Франція) та Баський кулінарний центр (Іспанія), мав стажування в ресторан з зірками Мішлен. Відкривав такі успішні проєкти як Mercato Italiano, SHO, мережа закладів The burger, The cake, The burger mexica, Ciro’s Pomadoro, був шефом в Hayatt regency Kiev ресторану Grill Asia, працював бренд-шефом мережі закладів Пироги та друзі, був бренд-шеф у Львові комплексу Леоленд (Uni Force кафе, Fami Italy та Fami Burger) Зараз займаюсь процесом відкриття свого особистого закладу у Львові який буде нести цінність української кухні та культури.

Тема виступу: «Локальні продукти та їх роль в моїй кухні»

Illustration

15.30-16.15Уляна та Роман РудіЗасновники Ресторації Кухня та керуючі партнери, сіті кафе Zhyto bistro. 10 років досвіду в управлінській сфері, відкрили перший speak easy bar у Івано-Франківську, організатори офлайн барних курсів та барних конкурсів, створили крафтове виробництво хліба на заквасці.

Тема виступу: «Розвиток крафтового виробництва при ресторанах, стійкий розвиток закладів харчування»

Illustration

16.20-17.05Наталія Полянська Досвідчений керівник проектів в HoReCa і туризмі з 2006 року. Організаторка ділових подій і конференцій в Україні, Казахстані, Грузії, Польщі. Співвласниця компанії LaKava. З 2019 суперсила: рекрутинг для клієнтів з України, Казахстану, Австрії, Німеччини, Чехії, США.

Тема виступу: «Що таке ціннісна пропозиція роботодавця та як це сприяє створенню сильної команди»

17.10-17.20Фінальне слово від організаторів та модератора

Вартість участі

2200 грн

Участь у конференції також надає право відвідувати виставку 26-27 березня.

* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога

 Забронювати стенд