Лист з підтвердженням підписки відправлений на вашу пошту
● стимулювання змін та зростання конкурентних переваг глобального ринку їжі Out-Of-Home;● сприяння розвитку нових унікальних смакових вражень;● демонстрації гастрономічних знахідок та технік поєднання традиційних та оригінальних смаків;● презентації рішень для викликів з якими стикаються виробники та постачальники їжі поза домом.
Виробники / імпортери / постачальники обладнання, інвентарю та рішень для HoReCa:
● Професійне кухонне обладнання для ресторанів, кафе, барів, кав’ярень● Технологічні рішення для кулінарних відділів у супермаркетах ● Обладнання для фаст-фудів, стріт-фудів, піцерій, їдалень і буфетів● Посуд для HoReCa — сервування, приготування, take-away● Меблі та текстиль для ресторанів, кав’ярень, готелів ● Професійний одяг та взуття для персоналу закладів гостинності● Системи автоматизації, обліку та управління для кав’ярень і ресторанів
Виробники / імпортери / постачальники для ринку їжі та напоїв Out-of-Home:
● Борошно, макаронні вироби, крупи● Заморожені продукти, заготовки та напівфабрикати● М’ясні вироби, ковбаси, делікатеси● Кондитерські вироби (цукрові, шоколадні, борошняні)● Сир, молочна продукція● Рослинні олії, соуси, заправки● Консервовані продукти● Свіжі овочі, фрукти, ягоди, гриби● Снекова продукція, горіхи, сухофрукти● Спеції, приправи, інгредієнти● Алкогольні та безалкогольні напої● Пакування для страв і напоїв out-of-home та to-go
Відвідувачі виставки за типом закладу:
● Ресторани, кафе, бари, кав’ярні● Ресторани швидкого харчування, фуд-корти, стріт-фуд● Готелі, апарт-готелі, бази відпочинку, санаторії, курорти● Кейтерингові компанії, dark & cloud kitchen● Пекарні, кондитерські, бістро● Супермаркети з кулінарними відділами● Заклади харчування при АЗК● Заклади освіти, дитячі табори, медичні установи● Магазини-ресторани / ресторани-магазини● Франчайзингові компанії● Студії дизайну, архітектурні бюро з облаштування HoReCa
Посади відвідувачів:
● Студії дизайну, архітектурні бюро з облаштування HoReCa● Ресторатор / директор готелю / операційний директор● Шеф-кухар, су-шеф, технолог, кондитер, пекар● Бариста, бар-менеджер, сомельє, міксолог, кавовий технолог● Менеджер із закупівель напоїв / Beverage Manager / Head Barista● Закупівельник / категорійний менеджер HoReCa● Менеджер із постачання, розвитку, F&B менеджер● Менеджер або директор із сервісу / housekeeping● Дизайнер інтер’єрів, консультант із концепцій