Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Андрій Магалецький – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Андрій Магалецький – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Андрій Магалецький – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

У ресторанному бізнесі з 2001 року.

Керівний партнер ресторанної компанії Restetika.

Президент Асоціації кулінарів України.

Співвласник абсурд-бару "Бардак" (Київ).

Тема виступу: Успішна бізнес-модель: складові елементи і необхідні акценти.Приєднуйтеся до воркшопу, аби поспілкуватися з однодумцями та отримати безліч порад для розвитку вашого бізнесу

Придбати квиток: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food 

До зустрічі 26 березня 2024 року

Локація: м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1