Андрій Магалецький – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Андрій Магалецький – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
У ресторанному бізнесі з 2001 року.
Керівний партнер ресторанної компанії Restetika.
Президент Асоціації кулінарів України.
Співвласник абсурд-бару "Бардак" (Київ).
Тема виступу: Успішна бізнес-модель: складові елементи і необхідні акценти.Приєднуйтеся до воркшопу, аби поспілкуватися з однодумцями та отримати безліч порад для розвитку вашого бізнесу
Придбати квиток: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food
До зустрічі 26 березня 2024 року
Локація: м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1