9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

CHEF DAYS: Майданчик гастрономічних вражень в розпалі 🍽️

CHEF DAYS: Майданчик гастрономічних вражень в розпалі 🍽️

👨🏻‍🍳 11:00-11:45 | Валерій Шаров

● Бренд-шеф мережі ресторанів «Євразія», компанії «Новий Проєкт», компанії «Асканія»

✅ МК «Тренди гастрономії 2025: що буде в моді завтра»

👨🏻‍🍳 12:00-13:00 | Борис Сиченко

● Член Асоціації шеф-кухарів

● Проходив стажування у мішленівському ресторані в Сан-Себастьяні

● Учасник проєкту «13 шефів» (виграв у номінації "Смак")

● Відкрив більше 30 ресторанів

✅ Тема виступу: Сезонність в кулінарії: як створювати унікальні страви

👨🏻‍🍳 13:55-14:40 | Олександр Гриценко

● Шеф-кухар ресторану «La Frusta»

● Фіналіст «МастерШеф. Професіонали» 4 сезон

● Кулінарний експерт у програмі «Народний шеф»

 ✅  МК «Локальні продукти vs імпорт: що обрати для ресторану»

👨🏻‍🍳  14:55-15:40 | Микола Осіпов

● Керівник філії Першої Української Асоціації Шеф-кухарів м. Запоріжжя.

● Знавець краєзнавчої козацької кухні.

 ✅ МК «Гастрономічні емоції: як викликати спогади через їжу»