CHEF DAYS: Майданчик гастрономічних вражень в розпалі 🍽️
👨🏻🍳 11:00-11:45 | Валерій Шаров
● Бренд-шеф мережі ресторанів «Євразія», компанії «Новий Проєкт», компанії «Асканія»
✅ МК «Тренди гастрономії 2025: що буде в моді завтра»
👨🏻🍳 12:00-13:00 | Борис Сиченко
● Член Асоціації шеф-кухарів
● Проходив стажування у мішленівському ресторані в Сан-Себастьяні
● Учасник проєкту «13 шефів» (виграв у номінації "Смак")
● Відкрив більше 30 ресторанів
✅ Тема виступу: Сезонність в кулінарії: як створювати унікальні страви
👨🏻🍳 13:55-14:40 | Олександр Гриценко
● Шеф-кухар ресторану «La Frusta»
● Фіналіст «МастерШеф. Професіонали» 4 сезон
● Кулінарний експерт у програмі «Народний шеф»
✅ МК «Локальні продукти vs імпорт: що обрати для ресторану»
👨🏻🍳 14:55-15:40 | Микола Осіпов
● Керівник філії Першої Української Асоціації Шеф-кухарів м. Запоріжжя.
● Знавець краєзнавчої козацької кухні.
✅ МК «Гастрономічні емоції: як викликати спогади через їжу»