9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Форум PROресторан у Києві

Форум PROресторан у Києві

WorldFood GastroDays рекомендує відвідати 2 березня форум PROресторан у Києві

Своїм досвідом поділяться практики ресторанного бізнесу, які успішно розвивають свої проєкти та впевнено адаптуються до викликів

Додатково: експо-зона, нетворкінг, нові знайомвства, багато кави та wellcome drink від Надіра Кучкарова та CAMPARI і Wild Turkey

Наші спікери:

Олександр Мусатов – співвласник True Burger Bar, Hendrick's Bar (Київ), автор п'яти підручників для співробітників ресторанів& у ресторанному бізнесі з 1998 року.

Тема: «Новий менеджер у ресторані. Проблема?»

Алекс Якутов – амбасадор італійської вищої кулінарної школи IFSE (Турін.Італія). Телеведучий проєкту «На ножах» та «Пекельна кухня». Шеф-кухар ресторану «М’ясо», м.Львів.

Тема: «Топ 10 помилок на кухні»

Анна Каткова – співвласниця і керуючий партнер True Burger Bar і Hendrick's Bar (Київ). Постійний запрошений спікер галузевих конференцій за темами операційне управління, управління персоналом, облік у ресторані.

Тема: «Ресторан без барʼєрів: інклюзивність послуг громадського харчування»

Вардкес Арзуманян – український ресторатор. Власник ресторанної компанії Рестарон, яка успішно існує з 1995 року і обʼєднує в собі наступні заклади: Монс Піус, Бабо Гарденс, Цент Аура, Пара Джанов&Портвейн, Лібрарія.

Тема: «Менеджмент вдосконалення»

Володимир Висоцький – експерт-консультант з питань доступності побудованого середовища, член Міжнародної асоціації фахівців з доступності, співзасновник студії універсального дизайну ORFO, м.Київ.

Тема: «Ресторан без барʼєрів: інклюзивність послуг громадського харчування»

Інна Ярова (Варшава) – співвласниця мережі кавʼярень «добро добро», «Суші.Суші», «Просєко та устриці бар» в Польщі та Чехіі. Власниця найменшої кавʼярні в Європі, що увійшла до книги рекордів. На сьогодні мережа Інни це 26 закладів у двох країнах + 8 закладів у процесі відкриття, і розвиваються по франшизі.

Тема: «10 смертельних помилок при відкритті закладу, через які закриваються 94% всієї гастрономії»

Даша Єрмолаєва – Head of Sales Department Poster

Тема уточнюється.

Київ, IQ бізнес-центрЦіна: від 1945 грн. до 2400 грн.

Квитки за посиланням: https://bit.ly/3uwYtKl