9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

💡 HoReCa – це більше, ніж бізнес. Це люди, ідеї та сміливі рішення! Разом формуємо майбутнє української гастрономії!

💡 HoReCa – це більше, ніж бізнес. Це люди, ідеї та сміливі рішення! Разом формуємо майбутнє української гастрономії!

Продовжуємо знайомити вас зі спікерами заходу "Підтримка HoReCa | Бекстейдж закладу громадського харчування"

📅 Коли? 9 квітня 2025 року | 10:30-16:00

📍 Де? м. Київ, МВЦ, 1-ий павільйон, конференц-зал №2

✔️ Тимофій Семенюк – бренд амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau, викладач в школі барменів Parovoz Bar Science, професійний бармен з досвідом понад 10 років, спікер таких проєктів, як: Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram

📝 Тема: Бар – це чарівне місце, яке генерує прибуток

✔️ Олександра Чувакіна – доставка здорового харчування ТМ «ХОЧУ&БУДУ» (Ізмаїл, Миколаїв), товарознавець, шефиня 12 років, нутриціолог 4 роки (школа імені К. Толстікової), технолог крафтового виробництва.

📝 Тема: Меню, що продає: чому здорова тарілка – це ваша конкурентна перевага

✔️ Даша Єрмолаєва – Head of Sales Department Poster. 9 років займається продажами та впровадженням Poster

📝 Тема: Як закладу заробляти більше з системою обліку?

✔️ Наталія Гаврилко – СЕО компанії Grant Finance

📝 Тема: Як рестораторам різних масштабів безболісно отримати грант на розвиток власної справи

🤝 Організатори заходу: ЮК "Global Law", Premier Expo Ukraine

🤝 Партнери заходу: Zhygun Herbs, Tehma Tehma, VODA UA

📲️ Детальна програма та квитки: bit.ly/backst25