💡 HoReCa – це більше, ніж бізнес. Це люди, ідеї та сміливі рішення! Разом формуємо майбутнє української гастрономії!
Продовжуємо знайомити вас зі спікерами заходу "Підтримка HoReCa | Бекстейдж закладу громадського харчування"
📅 Коли? 9 квітня 2025 року | 10:30-16:00
📍 Де? м. Київ, МВЦ, 1-ий павільйон, конференц-зал №2
✔️ Тимофій Семенюк – бренд амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau, викладач в школі барменів Parovoz Bar Science, професійний бармен з досвідом понад 10 років, спікер таких проєктів, як: Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram
📝 Тема: Бар – це чарівне місце, яке генерує прибуток
✔️ Олександра Чувакіна – доставка здорового харчування ТМ «ХОЧУ&БУДУ» (Ізмаїл, Миколаїв), товарознавець, шефиня 12 років, нутриціолог 4 роки (школа імені К. Толстікової), технолог крафтового виробництва.
📝 Тема: Меню, що продає: чому здорова тарілка – це ваша конкурентна перевага
✔️ Даша Єрмолаєва – Head of Sales Department Poster. 9 років займається продажами та впровадженням Poster
📝 Тема: Як закладу заробляти більше з системою обліку?
✔️ Наталія Гаврилко – СЕО компанії Grant Finance
📝 Тема: Як рестораторам різних масштабів безболісно отримати грант на розвиток власної справи
🤝 Організатори заходу: ЮК "Global Law", Premier Expo Ukraine
🤝 Партнери заходу: Zhygun Herbs, Tehma Tehma, VODA UA
📲️ Детальна програма та квитки: bit.ly/backst25