9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Культурна Комбуча – учасник виставки WorldFood GastroDays-2025 😉

Культурна Комбуча – учасник виставки WorldFood GastroDays-2025 😉

✅ Культурна Комбуча – український виробник, що створює натуральну комбучу на власному заводі з використанням найкращих інгредієнтів та сучасних технологій.

Завод забезпечує повний цикл виробництва – від підбору високоякісних інгредієнтів до контролю кожного етапу ферментації ☝️

Культурну Комбучу цінують за:

🔹 Натуральність: Тільки чисті інгредієнти – вода, чай, цукор і симбіотична культура бактерій і дріжджів.

🔹 Якість: Кожна партія проходить суворий контроль якості, щоб наш продукт був безпечним і корисним.

🔹 Інновації: Команда постійно вдосконалює процес виробництва та розширює асортимент новими смаками.

🔹 Локальність: Підтримує місцевих виробників, співпрацює з українськими постачальниками і піклується про екологію.

В асортименті ви знайдете різноманітні смаки комбучі – від класичної до фруктових та трав’яних варіацій. Кожен знайде свій улюблений смак! 😉

💻️ Детальніше на сайті: www.kombucha-ua.com

📝 Придбати квиток на виставку: bit.ly/GDticket25

📅 9-10 квітня 2025 року  📍 м. Київ, МВЦ