Культурна Комбуча – учасник виставки WorldFood GastroDays-2025 😉
✅ Культурна Комбуча – український виробник, що створює натуральну комбучу на власному заводі з використанням найкращих інгредієнтів та сучасних технологій.
Завод забезпечує повний цикл виробництва – від підбору високоякісних інгредієнтів до контролю кожного етапу ферментації ☝️
Культурну Комбучу цінують за:
🔹 Натуральність: Тільки чисті інгредієнти – вода, чай, цукор і симбіотична культура бактерій і дріжджів.
🔹 Якість: Кожна партія проходить суворий контроль якості, щоб наш продукт був безпечним і корисним.
🔹 Інновації: Команда постійно вдосконалює процес виробництва та розширює асортимент новими смаками.
🔹 Локальність: Підтримує місцевих виробників, співпрацює з українськими постачальниками і піклується про екологію.
В асортименті ви знайдете різноманітні смаки комбучі – від класичної до фруктових та трав’яних варіацій. Кожен знайде свій улюблений смак! 😉
💻️ Детальніше на сайті: www.kombucha-ua.com
📝 Придбати квиток на виставку: bit.ly/GDticket25
📅 9-10 квітня 2025 року 📍 м. Київ, МВЦ