Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу
Запрошуємо керівників та власників бізнесу у сфері HoReCa на воркшоп «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу».
Дата: 26 березня 2024
Час: 10:00 - 17:00
Місце: Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1На вас чекають:
Власні історії успіху від 6 відомих спікерів-практиків, які знають де шукати вигідні рішення для свого бізнесу.
Безцінний досвід з проєктування, фінансів, управління процесами, юридичних питань, сервісу та роботи з командою.
Українська національна кухня. Останні тренди, інновації та повернення до найкращих традицій.
Вартість відвідування заходу до 20.03.24 - 1500 грн, після 20.03.24 - 2200 грн.Купуйте квиток за посиланням https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food#ticket