9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Майя Степова – спікерка нетворкінгу

Майя Степова – спікерка нетворкінгу "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину"

✔️ Співвласниця ресторану сучасної київської кухні "Глек" та київського сімейного ресторану "Думка"

📝 Тема: Крафтова продукція від локальних виробників: нові можливості чи виклики для ресторатора?

⏰ Коли? 10 квітня 2025 року, 10:30 – 15:00

📍 Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1, конференц-зал 2

🤝 Партнери: Zhygun Herbs та Їжакультура

💡 Приходьте, щоб почути інсайти від експертки та знайти нові можливості для свого ресторанного бізнесу!

📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest