Максим Корзун — спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Максим Корзун — спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Шеф-кухар з 15-ти річним досвідом;
Вчився у Європі, закінчив scuola di cucina Caterina de’ Medici в Італії;
Закінчив кулінарний курс Феранді (Франція) та Баський кулінарний центр (Іспанія), мав стажування в ресторані з зірками Мішлен;
Відкривав такі успішні проєкти як Mercato Italiano, SHO, мережа закладів The burger, The cake, The burger mexica, Ciro’s Pomadoro;
Був шефом в Hayatt regency Kiev ресторану Grill Asia, працював бренд-шефом мережі закладів Пироги та друзі, був бренд-шефом у Львові комплексу Леоленд (Uni Force кафе, Fami Italy та Fami Burger);
Зараз займається процесом відкриття свого особистого закладу у Львові, який буде нести цінність української кухні та культури.
Тема виступу: Локальні продукти та їх роль у моїй кухні.
Квиток на воркшоп за посиланням: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food
26 березня 2024 року, 10:00-17:00 | м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 3