Микола Іващишин – спікер нетворкінгу "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину"
✔️ Засновник, власник, директор ТОВ "Волинський Бровар"
📝 Тема: "Волинський Бровар" та HoReCa: стратегія успішної співпраці
⏰ Коли? 10 квітня 2025 року, 10:30 – 15:00
📍 Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1, конференц-зал 2
🤝 Партнери: Zhygun Herbs та Їжакультура
Не пропустіть унікальну можливість дізнатися секрети успішної співпраці у сфері HoReCa від справжнього експерта! Як розвивати регіональний продукт і створювати партнерства, що працюють? Приходьте та дізнайтеся з перших вуст!
📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest