Нетворкінг "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину" вже зовсім скоро 😉
📅 10 квітня 2025 року, 10:30-15:00
📍 м. Київ, МВЦ, конференц-зал №2
У програмі:
✅ 13:00-13:20 | Альона Смірнова (Alyona Smirnova)
Тема: Смак вогню: fine dining з акцентом на локальні й сезонні продукти у "Бавовні"
✅ 13:20-13:40 | Вадим Жигун
Тема: Знайти баланс: як поєднати цілющі трави з потребами кавʼярні?
✅ 13:40-14:00 | Юлія Прохода (Yuliya Prokhoda)
Тема: Гастроспадщина, крафт та інші спеціалітети: захист прав інтелектуальної власності як засіб просування та фінансування
✅ 14:00-15:00 | Панельні дискусії
🤝 Організатор: Premier Expo Ukraine
🤝 Партнери: Zhygun Herbs та VODA UA
🤝 За підтримки: Їжакультура
📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest