Нетворкінг "Постачальник VS Ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину" 🤝
- Ви не любите бастурму? Ви просто не вмієте її готувати за кращими гетьманськими традиціями.
- У вашому меню до кави немає кіфликів? Ви просто не знаєте де в Україні їх роблять найкраще!
- Ваші гості все ще п’ють чай з пакетиків? Відкриємо вам секрет, де взяти чудодійний збір від травника в четвертому поколінні.
Так склалося, що ресторатори часто не хочуть, а унікальні крафтові виробники не можуть (а іноді й навпаки) злитися в синергічному екстазі. У будь-якому випадку ми готові їм допомогти! 😉
Запрошуємо на нетворкінг "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину" 💚
📅 Коли? 10 квітня 2025 року, 10.30 – 15.00
📍 Де? м. Київ, МВЦ, конференц-зал №2
🤝 Партнери заходу: Zhygun Herbs, Їжакультура
👁🗨 Модератор заходу: Олена Брайченко
👁🗨 Серед запрошених спікерів: Майя Степова, Костянтин Грубич, Юлія Рабін, Юлія Прохода, Вадим Жигун.
👁🗨 А також, ресторатори, шеф-кухарі, гастро-блогери та фудіз, засновники проєктів, що підтримують українського крафтового виробника та досліджують локальну українську кухню.
У рамках нетворкінгу також відбудуться панельні дискусії:
🔹 Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa?
🔹 Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника?
🔹 Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?
Вартість участі:
💸 з 5 березня по 25 березня – 1 800 грн.
💸 з 26 березня по 9 квітня – 2 500 грн.
➡️ Участь у нетворкінгу також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня.
📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest