Олена Поліщук – спікерка конференції «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі»
Олена Поліщук – спікерка конференції «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі»
17 років практичного досвіду в сфері HoReCa.
Експерт зі стандартизації: процесів, сервісу, організаційної структури, менеджменту, системи НАССР.
Консультантка з операційних процесів та навчання.
Наводжу лад і відповідаю на запитання власників: «Де гроші?»
Тема виступу: Як побудувати сервіс самостійно та сформувати свій неповторний список WOW-стандартів? – практичний воркшоп
Придбати квиток на захід: https://gastrodays.com.ua/horeca_tomorrow
Де? м. Київ, МВЦ | павільйон 1А, зал 3
Коли? 27 березня 2024 року