9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Освітній лекторій «Навколо кави»

Освітній лекторій «Навколо кави»

Запрошуємо вас у світ кави та чаю, де кожен ковток збагачує знаннями та відкриває нові перспективи – освітній лекторій «Навколо кави»

За підтримки SCA Ukraine

Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1

Коли? 26 березня 2024 року, 11:00-17:00

На цій зустрічі ви зможете поспілкуватися з власниками закладів, кавовими та чайними експертами, які поділяться з вами власними кейсами, розкажуть про міфи і тренди кавової та чайної культури, а також обговорять сучасні проблеми та власне бачення їх вирішення.Серед спікерів:

Фелікс Безрук – співвласник кав'ярні Фунт Кави, розчинної кави Пуск, напоїв Блек Фокс та 10-ти кавʼярень.

Микола Ілик – чайний сомельє, член European Speciality Tea Association, засновник та співвласник компанії Теа Gardens та чаярні Теа G Spot.

Олена Печенюк – засновниця закладів «Красиво Є» та бренду напоїв Haiku drinks, працює з кавою 20 років, організовувала чемпіонати.

Віталій Петрів – менеджер з продажу зеленого зерна в компанії !FEST Coffee Mission, координатор з партнерства в SCA Ukraine, ведучий та організатор кавових фестивалів.

Крістіна Гавриш – кавовий інженер-технолог з 15 річним досвідом, чемпіонка України з обсмажки кави, суддя національних чемпіонаті, засновниця освітнього проєкту The Coffee Technology та національний координатор SCA Ukraine. Приходьте на освітній лекторій «Навколо кави», щоб зустріти однодумців, обмінятися досвідом, збагатити свої знання та пізнати безмежні можливості, які криються у світі кави та чаю

Придбати квиток на захід

https://bit.ly/3TA9u6Z

Зверніть увагу: відвідування заходу безкоштовне для власників бейджів Відвідувач, Учасник та Business Connect. Якщо ви досі не придбали квиток на виставку, то переходьте за посиланням: https://bit.ly/wfgd_tic