9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

📣 Панельні дискусії в рамках Нетворкінгу

📣 Панельні дискусії в рамках Нетворкінгу "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину"

📅 Коли? 9 квітня 2025 року | 10:30-16:00

📍 Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1, конференц-зал 2

Що потрібно, аби локальні виробники та ресторатори заговорили однією мовою? Як знайти баланс між масштабом виробництва та автентичністю продукту? І чи можливо передати смак української душі у страві за кордоном?

Теми дискусії:

✅ Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa?

Соціальні мережі дають розголос, але чи можуть вони забезпечити стабільний потік B2B-клієнтів?

✅ Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника?

Як локальному бізнесу масштабуватись, не втрачаючи якості та ідентичності?

✅ Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?

Що важливіше: рецептура, інгредієнти чи культурний контекст?

🤝 Організатор заходу: Premier Expo Ukraine

🤝 Партнери заходу: Zhygun Herbs, VODA UA,

🤝 За підтримки: Їжакультура

Долучайтеся до дискусії та знаходьте нові можливості для партнерства у сфері HoReCa! 😉

📲️ Детальна програма семінару: bit.ly/pblpro25