📣 Панельні дискусії в рамках Нетворкінгу "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину"
📅 Коли? 9 квітня 2025 року | 10:30-16:00
📍 Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1, конференц-зал 2
Що потрібно, аби локальні виробники та ресторатори заговорили однією мовою? Як знайти баланс між масштабом виробництва та автентичністю продукту? І чи можливо передати смак української душі у страві за кордоном?
Теми дискусії:
✅ Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa?
Соціальні мережі дають розголос, але чи можуть вони забезпечити стабільний потік B2B-клієнтів?
✅ Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника?
Як локальному бізнесу масштабуватись, не втрачаючи якості та ідентичності?
✅ Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?
Що важливіше: рецептура, інгредієнти чи культурний контекст?
🤝 Організатор заходу: Premier Expo Ukraine
🤝 Партнери заходу: Zhygun Herbs, VODA UA,
🤝 За підтримки: Їжакультура
Долучайтеся до дискусії та знаходьте нові можливості для партнерства у сфері HoReCa! 😉
📲️ Детальна програма семінару: bit.ly/pblpro25