9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Підтримка HORECA

Підтримка HORECA "Бекстейдж закладу громадського харчування" 🍴️

Успішний заклад – це не лише смачна кухня та стильний інтер’єр. 

Це історії, які формують його душу. Це команда, що працює, як єдиний механізм. Це увага до деталей, що створює атмосферу, яку гості хочуть відчути знову і знову ☝️

📅 9 квітня в рамках WorldFood GastroDays відбудеться захід Підтримка HoReCa "Бекстейдж закладу громадського харчування"

👁‍🗨 Ми зазирнемо за лаштунки HoReCa, де народжуються ідеї, приймаються сміливі рішення та створюється майбутнє гастрономії.

🎯 Запрошуємо керівників, менеджерів, шеф-кухарів та власників бізнесу у сфері HoReCa 😉

👨🏻‍⚖️ Спікер заходу: Євген Комаров (Yevgen Komarov), гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту Підтримка HoReCa, Член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster

Поговоримо про:

 🔹 донати і гастровечері

 🔹 інклюзивність, доступність та створення чуйного простору

 🔹 реінтеграцію ветеранів в ресторанний бізнес

 🔹 емпатичні меню, винну та барну карти

 🔹 заклади з кавою та кавове меню, яке буде продавати

 🔹 хліб, який всьому голова

 🔹 успішні кейси від досвідчених та новоспечених рестораторів

Вартість участі:

 💸 з 5 березня по 25 березня – 1 800 грн.

💸 з 26 березня по 9 квітня – 2 500 грн.

📲️ Деталі на сайті: bit.ly/backst25