9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Продовжуємо знайомити вас зі спікерами заходу

Продовжуємо знайомити вас зі спікерами заходу "CHEF DAYS"

📅 9-10 квітня 2025 року | 10:30-16:00

📍 Де? м. Київ, МВЦ, 1-ий павільйон

Серед спікерів на 10 квітня:

✔️ Ярослав Колдов – шеф-кухар ресторану «Азія» у Emily Resort (м. Львів), навчався та працював з іноземними шеф-кухарями, працював у 5-ти зірковому готелі "Хаятт" в Києві та Єгипті.

📝 Тема: МК "Їжа як мистецтво: креативний підхід до презентації страв"

✔️ Іван Козирь – бренд-шеф, шеф-кухар відомого ресторану у Дніпрі, учасник шоу "МастерШеф" і творець унікальних авторських страв, у тому числі, страв молекулярної кухні.

📝 Тема: Гастрономічний мінімалізм: як менше продуктів дають більше смаку

✔️ Андрій Іонін – шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу "Dynasty" (Камʼянець-Подільський), член Асоціації Шеф-кухарів України, призер чемпіонату України та міжнародних змагань

📝 Тема: МК "Інтерпретації класичних страв у сучасному контексті: нове життя старих рецептів"

✔️ Олексій Сидоров – бренд-шеф кількох столичних ресторанів, навчався та працював у мішленівських ресторанах Італії ("Picallo Lago" у 2018 р.) та Швеції ("Oaxen Krog" у 2019 р.)

📝 Тема: МК "Від продукту до концепції: як народжуються нові страви"

🤝 Організатор заходу: Premier Expo Ukraine

🤝 За підтримки: Асоціації Шеф-кухарів України (Кулінарна Академія)

🤝 Партнери заходу: Асканія-Пак, HIGHBERRY, Silverstone, Ardo, Пучок Свіжачок, Mantinga - заморожені хлібобулочні вироби

📲️ Детальна програма на сайті: bit.ly/chef-days