Сирні рішення для ресторанів, барів, піцерій від ARDIS group
Коли? 26-27 березня 2024 року, 10:00-17:30
Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, стенд Ardis Group, №В-8На стенді компанії, що працює з сирами вже 25 років, а також має власне виробництво свіжих сирів Lel’ протягом 2-х днів на вас чекатимуть не лише корисні, а й захопливі та смачні активності
10:00-11:00 – інтерактивне шоу зі створення сирних напоїв, на якому професійний шеф покаже, як креативно застосовувати продукт.
11:00-12:00 – створення та дегустація 3-х поєднань на різні смаки (з новими сирами та акомпанементами на кожен день виставки).
Тренерка ProCheese Академії продемонструє, як правильно працювати із продуктами, щоб підкреслити та доповнити їхні смакові особливості.
12:00-16:00 – приготування та дегустація піц.
16:00-17:30 – створення справжнього сирррного фондю. Їжа може і має бути про видовище – і саме це експерти Ardis Group покажуть вам на цій сесії
Приходьте на стенд Ardis Group та отримуйте не лише готові рішення для небанальних страв, а й натхнення на нові смакові експерименти!
Детальніше про дегустацію на сайті