Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» – Ігор Постоєнко

Спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» – Ігор Постоєнко

Спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» – Ігор Постоєнко

CEO/CO Owner Satori Group київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena, Консалтингового агентства Satori Horeca.

Тема, що буде представлена на воркшопі: Бренд амбасадори закладу або Чому святкують весілля у барах

Дата: 26 березня 2024 року в рамках виставки WorldFood GastroDays.

Деталі та квиток на сайті: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food