Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Уляна та Роман Руді – спікери воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Уляна та Роман Руді – спікери воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Уляна та Роман Руді – спікери воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Засновники Ресторації Кухня та керуючі партнери мережі кафе Zhyto bistro;

10 років досвіду в управлінській сфері;

Відкрили перший speak easy bar в Івано-Франківську;

Організатори офлайн барних курсів та барних конкурсів;

Створили крафтове виробництво хліба на заквасці.

Тема виступу: Розвиток крафтового виробництва при ресторанах, стійкий розвиток закладів харчування.Запрошуємо вас стати частиною гастрономічної спільноти, де пульсують інсайти та нові ідеї, що формують майбутнє ресторанного бізнесу!

Дізнатися більше про воркшоп та придбати квиток ви можете на сайті: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food

26 березня 2024 року, 10:00-17:00

м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1