Валерій Галан – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Валерій Галан – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Бізнесмен, громадський діяч, ресторатор та готельєр
Автор успішних проєктів:
«Легенда Карпат» (Карпати);
«Мігово» (Карпати);
«Фортеця Гетьмана» (Київ);
«Замок Лужец» (Карлові Вари, Чехія).
Засновник і автор проєктів–музеїв:
«Історія становлення української нації»;
«Львів Стародавній» та «Україна. Становлення державності»
Волонтер.
Тема виступу: Кухня в готелі. Корисні лайфхаки.Запрошуємо керівників та власників бізнесу у сфері HoReCa
Коли? 26 березня 2024 року, 10:00-17:00
Де? Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 3
Купити квиток: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food