9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Валерій Галан – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Валерій Галан – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Валерій Галан – спікер воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Бізнесмен, громадський діяч, ресторатор та готельєр

Автор успішних проєктів:

«Легенда Карпат» (Карпати);

«Мігово» (Карпати);

«Фортеця Гетьмана» (Київ);

«Замок Лужец» (Карлові Вари, Чехія).

Засновник і автор проєктів–музеїв:

«Історія становлення української нації»;

«Львів Стародавній» та «Україна. Становлення державності»

Волонтер.

Тема виступу: Кухня в готелі. Корисні лайфхаки.Запрошуємо керівників та власників бізнесу у сфері HoReCa

Коли? 26 березня 2024 року, 10:00-17:00

Де? Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 3

Купити квиток: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food