9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Ваша кухня ще не знайома з автентичними українськими смаками? Час це змінити! 😉

Ваша кухня ще не знайома з автентичними українськими смаками? Час це змінити! 😉

Запрошуємо на "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину" 😇

📅 10 квітня 2025 року, 10:30-15:00

📍 м. Київ, МВЦ, конференц-зал №2

👁‍🗨 Вас чекають виступи ТОП-спікерів, які знають, як об’єднати виробників і ресторани в успішний гастропроєкт: Олена Брайченко (модератор), Майя Степова, Андрій Северенчук, Костянтин Грубич, Альона Смірнова, Вадим Жигун та Юлія Прохода.

 🎤 Панельні дискусії про виклики та можливості локальної кухні:

 ✅ Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa?

 ✅ Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника?

 ✅ Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?

🤝 Організатор: Premier Expo Ukraine

🤝 Партнери: Zhygun Herbs та VODA UA

🤝 За підтримки: Їжакультура

Приєднуйтеся до діалогу!

📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest