Ваша кухня ще не знайома з автентичними українськими смаками? Час це змінити! 😉
Запрошуємо на "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину" 😇
📅 10 квітня 2025 року, 10:30-15:00
📍 м. Київ, МВЦ, конференц-зал №2
👁🗨 Вас чекають виступи ТОП-спікерів, які знають, як об’єднати виробників і ресторани в успішний гастропроєкт: Олена Брайченко (модератор), Майя Степова, Андрій Северенчук, Костянтин Грубич, Альона Смірнова, Вадим Жигун та Юлія Прохода.
🎤 Панельні дискусії про виклики та можливості локальної кухні:
✅ Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa?
✅ Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника?
✅ Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?
🤝 Організатор: Premier Expo Ukraine
🤝 Партнери: Zhygun Herbs та VODA UA
🤝 За підтримки: Їжакультура
Приєднуйтеся до діалогу!
📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest