Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Березень 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Євген Комаров — модератор воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Євген Комаров — модератор воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Розпочинаємо знайомство зі спікерами воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»

Євген Комаров — модератор воркшопу

Допомагає закладам по всій Україні ставати краще

21 рік в сфері HoReCa

Юрист і Business developer Юридичної компанії «GLOBAL LAW»

Голова юридичного комітету «Української ресторанної асоціації»

Член Правління «Української Кальянної асоціації»

Засновник, спікер та модератор освітнього проекту для готелʼєрів та рестораторів — Підтримка HoReCa

Спікер на всіх ресторанних івентах в Україні з 2017

Тема виступу спікера: «На що звертати увагу ресторатору? Юридичний аспект».Приєднуйтеся до нашої гастрономічної спільноти та беріть участь у обговореннях, які змінюють світ гастрономії вже сьогодні!

Деталі та квиток за посиланням: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food

26 березня 2024 року, 10:00-17:00 | м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1