Євген Комаров — модератор воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Розпочинаємо знайомство зі спікерами воркшопу «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу»
Євген Комаров — модератор воркшопу
Допомагає закладам по всій Україні ставати краще
21 рік в сфері HoReCa
Юрист і Business developer Юридичної компанії «GLOBAL LAW»
Голова юридичного комітету «Української ресторанної асоціації»
Член Правління «Української Кальянної асоціації»
Засновник, спікер та модератор освітнього проекту для готелʼєрів та рестораторів — Підтримка HoReCa
Спікер на всіх ресторанних івентах в Україні з 2017
Тема виступу спікера: «На що звертати увагу ресторатору? Юридичний аспект».Приєднуйтеся до нашої гастрономічної спільноти та беріть участь у обговореннях, які змінюють світ гастрономії вже сьогодні!
Деталі та квиток за посиланням: https://gastrodays.com.ua/ukrainian-food
26 березня 2024 року, 10:00-17:00 | м. Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 1