Юлія Прохода – спікерка нетворкінгу "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину"
✔️ Національний експерт ЄС в галузі географічних зазначень, вин, спиртних напоїв та харчових продуктів, юридичний радник Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), патентний повірений України, адвокат, голова правління Національної асоціації патентних повірених України
📝 Тема: Гастроспадщина, крафт та інші спеціалітети: захист прав інтелектуальної власності як засіб просування та фінансування
⏰ Коли? 10 квітня 2025 року, 10:30 – 15:00
📍 Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1, конференц-зал 2
🤝 Партнери: Zhygun Herbs та Їжакультура
Дізнайтеся, як інтелектуальна власність допомагає розвивати локальний бізнес, залучати фінансування та створювати бренд із історією
📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest