Юлія Рабін – спікерка нетворкінгу "Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину"
✔️ Авторка проєкту Taste of Ukraine
📝 Тема: Гастрономічна подорож в часі. Як створити страви з 300-річною історією в сучасній подачі з локальних продуктів
⏰ Коли? 10 квітня 2025 року, 10:30 – 15:00
📍 Де? м. Київ, МВЦ, павільйон 1, конференц-зал 2
🤝 Партнери: Zhygun Herbs та Їжакультура
Долучайтеся до унікального гастрономічного нетворкінгу! 🔥 Дізнайтеся, як традиції можуть надихати сучасну ресторанну кухню.
📲️ Програма та квитки на сайті: bit.ly/sup-rest