9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

📢 Запрошуємо на захід

📢 Запрошуємо на захід "CHEF DAYS | Майданчик гастрономічних вражень", який відбудеться в рамках виставки WorldFood GastroDays

📅 Коли? 9-10 квітня 2025 року | 10:30-16:00

📍 Де? м. Київ, МВЦ, 1-ий павільйон

Серед спікерів на 9 квітня:

✔️ Валерій Шаров – бренд-шеф мережі ресторанів "Євразія", компанії "Новий Проєкт", компанії "Асканія", шеф-консультант ресторанів в Україні та за її межами

📝 Тема: МК "Тренди гастрономії 2025: що буде в моді завтра"

✔️ Борис Сиченко – член Асоціації шеф-кухарів, проходив стажування у мішленівському ресторані в Сан-Себастьяні, навчався в Басському кулінарному центрі, учасник проекту "13 шефів" (виграв у номінації "Смак"), відкрив більше 30 ресторанів

📝 Тема: Сезонність в кулінарії: як створювати унікальні страви

✔️ Олександр Гриценко – шеф-кухар ресторану "La Frusta", викладач ДТЕУ, фіналіст "МастерШеф. Професіонали" (4 сезон), кулінарний експерт у програмі "Народний шеф"

📝 Тема: МК "Локальні продукти vs імпорт: що обрати для ресторану"

✔️ Микола Осипов – бренд-шеф ресторану "Панорама" та "Колиба" (Яремче), "Ведмежа Гора", керівник філії Першої Української Асоціації Шеф-кухарів м. Запоріжжя, спікер багатьох кулінарних івентів України, знавець краєзнавчої козацької кухні, співавтор книг "Проще Простого" для дорослих та дітей, а також "Taste Ukraine 2024"

📝 Тема: МК "Гастрономічні емоції: як викликати спогади через їжу"

🤝 Організатор заходу: Premier Expo Ukraine

🤝 За підтримки: Асоціації Шеф-кухарів України (Кулінарна Академія)

🤝 Партнери заходу: Асканія-ПакHIGHBERRYSilverstoneArdoПучок СвіжачокMantinga - заморожені хлібобулочні вироби

📲️ Детальна програма на сайті: bit.ly/chef-days