9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

📣 Запрошуємо на захід

📣 Запрошуємо на захід "Підтримка HoReCa | Бекстейдж закладу громадського харчування", який відбудеться в рамках виставки WorldFood GastroDays

📅 Коли? 9 квітня 2025 року | 10:30-16:00

📍 Де? м. Київ, МВЦ, 1-ий павільйон, конференц-зал №2

👁‍🗨  Модератор заходу: Євген Комаров (Yevgen Komarov) – гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту Підтримка HoReCa, Член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster, заступник Керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів "Архітектура Стійкості".

Серед спікерів:

✔️ Галина Іванюк – сомельє ресторану Veranda on the River. Амбасадор українських вин та шампанського. Організатор винних і віскі-гастротурів. Понад 10 років роботи з вином. Винний консалтинг колекцій вин.

📝 Тема: Роль сомельє у 2025 році: більше ніж експерт з вина, який піднімає прибуток

✔️ Артем Гончаренко – очільник Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» КНУБА, Президент International Technology Transfer Association (ITTA)

📝 Тема: Як інтегрувати ветеранів у роботу закладів HoReCa

✔️ Ігор Лаврешин – готельєр, ресторатор, пекар-ремісник та хлібний сомельє. Шеф-інструктор NIPfood (Італія), викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України.

📝 Тема: Хліб – усьому голова АБО наскільки важлива свіжа і якісна випічка в закладі і як вона впливає на продажі

🤝 Організатори заходу: ЮК "Global Law", Premier Expo Ukraine

🤝 Партнери заходу: Zhygun Herbs, Tehma Tehma, VODA UA

📲️ Детальна програма та квитки: bit.ly/backst25