Лист з підтвердженням підписки відправлений на вашу пошту
Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування
9 квітня 2025 року10:30-16:00
Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування
9 квітня 2025 року10:30-16:00
Для кого?Керівники, менеджери, шеф-кухарі та власники бізнесу у сфері HoReCa
Про що? • Про донати і гастровечері • Про інклюзивність, доступність та створення чуйного простору• Про реінтеграцію ветеранів в ресторанний бізнес • Про емпатичні меню, винну та барну карти • Про заклади з кавою та кавове меню, яке буде продавати • Про хліб, який всьому голова• Успішні кейси від досвідчених та новоспечених рестораторів
МОДЕРАТОРЄвген Комаров
Гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту Підтримка HoReCa, Член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster, заступник Керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості»
Ігор Лаврешин
Готельєр, ресторатор, пекар-ремісник та хлібний сомельє. Шеф-інструктор NIPfood (Італія), викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України.
Тема: «Хліб —усьому голова АБО наскільки важлива свіжа і якісна випічка в закладі і як вона впливає на продажі»
Артем Гончаренко
Очільник Інститут реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» КНУБА, Президент International Technology Transfer Association (ITTA)
Тема: «Як інтегрувати ветеранів у роботу закладів HoReCa»
Галина Іванюк
Сомельє ресторану Veranda on the River. Амбасадор українських вин та шампанського. Організатор винних і віскі-гастротурів. Понад десять років роботи з вином. Винний консалтинг колекцій вин.
Тема: «Роль сомельє у 2025 році: більше ніж експерт з вина, який піднімає прибуток»
Тимофій Семенюк
Бренд амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau.Викладач в школі барменів Parovoz Bar Science Професійний бармен з досвідом понад 10 років Спікер таких проектів, як Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram
Наталія Гаврилко
СЕО компанії Grant Finance
Тема: «Як рестораторам різних масштабів безболісно отримати грант на розвиток власної справи»
Олександра Чувакіна
Доставка здорового харчування ТМ «ХОЧУ&БУДУ» (Ізмаїл, Миколаїв), товарознавець, шефиня 12 років, нутриціолог 4 роки ( школа імені К. Толстікової), технолог крафтового виробництва.Має дві вищі освіти (Державний торговельно-економічний університет), увійшла у 20-ку в 13 сезоні реаліті-шоу МайстерШеф. Останні 4 роки захопилась темою здорового харчування та розробила ряд страв та десертів без глютену, лактози, цукру для 5 закладів у м. Ізмаїл. Зараз співпрацює із закладами у м. Львів. Взяла участь у п’яти гастровечерях для ЗСУ (найпотужніша відбулась в місті Рівне, де заробили 23.000.000 грн).
Тема: «Меню, що продає: чому здорова тарілка – це ваша конкурентна перевага»
та українські ресторатори
* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога