9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування

9 квітня 2025 року10:30-16:00

Організатори:

Illustration
Illustration

Партнери заходу:

Illustration


Illustration
Illustration

Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування

9 квітня 2025 року10:30-16:00

Організатори:

Illustration
Illustration

Партнери заходу:

Illustration
IllustrationIllustration

Для кого?Керівники, менеджери, шеф-кухарі та власники бізнесу у сфері HoReCa
Про що? • Про донати і гастровечері • Про інклюзивність, доступність та створення чуйного простору• Про реінтеграцію ветеранів в ресторанний бізнес • Про емпатичні меню, винну та барну карти • Про заклади з кавою та кавове меню, яке буде продавати • Про хліб, який всьому голова• Успішні кейси від досвідчених та новоспечених рестораторів

Програма конференції

Illustration

МОДЕРАТОРЄвген Комаров

Гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту Підтримка HoReCa, Член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster, заступник Керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» 


Illustration

Ігор Лаврешин

Готельєр, ресторатор, пекар-ремісник та хлібний сомельє. Шеф-інструктор NIPfood (Італія), викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України. 

Тема: «Хліб —усьому голова АБО наскільки важлива свіжа і якісна випічка в закладі і як вона впливає на продажі»

Illustration

Артем Гончаренко

Очільник Інститут реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» КНУБА, Президент International Technology Transfer Association (ITTA)

Тема: «Як інтегрувати ветеранів у роботу закладів HoReCa»

Illustration

Галина Іванюк

Сомельє ресторану Veranda on the River. Амбасадор українських вин та шампанського. Організатор винних і віскі-гастротурів. Понад десять років роботи з вином. Винний консалтинг колекцій вин. 

Тема: «Роль сомельє у 2025 році: більше ніж експерт з вина, який піднімає прибуток»  

Illustration

Тимофій Семенюк

Бренд амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau.Викладач в школі барменів Parovoz Bar Science Професійний бармен з досвідом понад 10 років Спікер таких проектів, як Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram


Illustration

Наталія Гаврилко

СЕО компанії Grant Finance 

Тема: «Як рестораторам різних масштабів безболісно отримати грант на розвиток власної справи»

Illustration

Олександра Чувакіна

Доставка здорового харчування ТМ «ХОЧУ&БУДУ» (Ізмаїл, Миколаїв), товарознавець, шефиня 12 років, нутриціолог 4 роки ( школа імені К. Толстікової), технолог крафтового виробництва.Має дві вищі освіти (Державний торговельно-економічний університет), увійшла у 20-ку в 13 сезоні реаліті-шоу МайстерШеф. Останні 4 роки захопилась темою здорового харчування та розробила ряд страв та десертів без глютену, лактози, цукру для 5 закладів у м. Ізмаїл. Зараз співпрацює із закладами у м. Львів. Взяла участь у п’яти гастровечерях для ЗСУ (найпотужніша відбулась в місті Рівне, де заробили 23.000.000 грн).

Тема: «Меню, що продає: чому здорова тарілка – це ваша конкурентна перевага»

Illustration
Illustration


та українські ресторатори

Вартість участі

1800грн

Участь у лекторії також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня

2500 грн

Участь у лекторії також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня

* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога

 Забронювати стенд