Лист з підтвердженням підписки відправлений на вашу пошту
Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування
9 квітня 2025 року10:30-17:00Конференц-зал №2
Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування
9 квітня 2025 року10:30-17:00Конференц-зал №2
Для кого?Керівники, менеджери, шеф-кухарі та власники бізнесу у сфері HoReCa
Про що? • Про донати і гастровечері • Про інклюзивність, доступність та створення чуйного простору• Про реінтеграцію ветеранів в ресторанний бізнес • Про емпатичні меню, винну та барну карти • Про заклади з кавою та кавове меню, яке буде продавати • Про хліб, який всьому голова• Успішні кейси від досвідчених та новоспечених рестораторів
Програма конференції
9 квітня
10.00-10.25 - реєстрація і зустріч учасників10.30-10.35 вступне слово від організаторів і модератора
11.55- 12.10 кава брейк
13.30- 14.30 обід
та українські ресторатори
* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога