9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування

9 квітня 2025 року10:30-17:00Конференц-зал №2

Організатори:

Illustration
Illustration

Партнери заходу:

IllustrationIllustration


Illustration
Illustration

Підтримка HoReCaБекстейдж закладу громадського харчування

9 квітня 2025 року10:30-17:00Конференц-зал №2

Організатори:

Illustration
Illustration

Партнери заходу:

Illustration
IllustrationIllustrationIllustration

Для кого?Керівники, менеджери, шеф-кухарі та власники бізнесу у сфері HoReCa
Про що? • Про донати і гастровечері • Про інклюзивність, доступність та створення чуйного простору• Про реінтеграцію ветеранів в ресторанний бізнес • Про емпатичні меню, винну та барну карти • Про заклади з кавою та кавове меню, яке буде продавати • Про хліб, який всьому голова• Успішні кейси від досвідчених та новоспечених рестораторів

Програма конференції

9 квітня

10.00-10.25 - реєстрація і зустріч учасників10.30-10.35 вступне слово від організаторів і модератора

Illustration

10:35-11:25Комаров Євген (модератор)Гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту «Підтримка HoReCa», Член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster, заступник Керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості».

Illustration


Артем ГончаренкоОчільник Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» КНУБА. Президент International Technology Transfer Association (ITTA)
Тема: «Адаптація закладів та як інтегрувати ветеранів у роботу закладів HoReCa»

Illustration


11.30-11.55Даша ЄрмолаєваHead of Sales Department Poster. 9 років займається продажами та впровадженням Poster
Тема: «Як закладу заробляти більше з системою обліку?»

11.55- 12.10 кава брейк

Illustration


12.15-12.50Наталія ГаврилкоСЕО компанії Grant Finance Тема: «Як рестораторам різних масштабів безболісно отримати грант на розвиток власної справи»

Illustration


12.55-13.30Олександра ЧувакінаДоставка здорового харчування ТМ «ХОЧУ&БУДУ» (Ізмаїл, Миколаїв), товарознавець, шефиня 12 років, нутриціолог 4 роки ( школа імені К. Толстікової), технолог крафтового виробництва. Має дві вищі освіти (Державний торговельно-економічний університет), увійшла у 20-ку в 13 сезоні реаліті-шоу "МастерШеф". Останні 4 роки захопилась темою здорового харчування та розробила ряд страв та десертів без глютену, лактози, цукру для 5 закладів у м. Ізмаїл. Зараз співпрацює із закладами у м. Львів. Взяла участь у п’яти гастровечерях для ЗСУ (найпотужніша відбулась у місті Рівне, де заробили 23.000.000 грн). Тема: «Меню, що продає: чому здорова тарілка – це ваша конкурентна перевага»

13.30- 14.30 обід

Illustration


14.35-14.50Юлія ШкуркоКерівник аналітичного відділу Pro-Consulting
Тема: «Український ринок HORECA: основні показники, проблеми та тенденції розвитку»

Illustration


14.55-15.30Тимофій Семенюк Бренд амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau.Викладач в школі барменів Parovoz Bar Science. Професійний бармен з досвідом понад 10 років. Спікер таких проектів, як Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram.
Тема: «Бар — це чарівне місце, яке генерує прибуток»

Illustration


15.35-16.05Галина ІванюкСомельє ресторану Veranda on the River. Амбасадор українських вин та шампанського. Організатор винних і віскі-гастротурів. Понад десять років роботи з вином. Винний консалтинг колекцій вин. 
Тема: «Роль сомельє у 2025 році: більше ніж експерт з вина, який піднімає прибуток»

Illustration


16.10-16.45Ігор ЛаврешинГотельєр, ресторатор, пекар-ремісник та хлібний сомельє. Шеф-інструктор NIPfood (Італія), викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України
Тема: «Хліб —усьому голова АБО наскільки важлива свіжа і якісна випічка в закладі і як вона впливає на продажі»

16.50-17.00 Фінальне слово від організаторів та модератора.Загальне фото і фото зі спікерами + нетворкінг

Illustration
Illustration


та українські ресторатори

Вартість участі

2500 грн

Участь у лекторії також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня

* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога

 Забронювати стенд