9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

CHEF DAYSМайданчик гастрономічних вражень

9-10 квітня 2025 року10:30-16:00

Організатор:

Illustration

За підтримки:

Illustration

Партнери заходу:

IllustrationIllustration
IllustrationIllustration
IllustrationIllustration
Illustration

CHEF DAYSМайданчик гастрономічних вражень

9-10 квітня 2025 року10:30-16:00

Організатор:

Illustration

За підтримки:

Illustration

Партнер заходу:

IllustrationIllustrationIllustrationIllustrationIllustrationIllustrationIllustration

Програма заходу

9 квітня

Illustration

11:00-11:45Валерій Шаров ● Бренд-шеф мережі ресторанів "Євразія", компанії "Новий Проєкт", компанії "Асканія".● Шеф-консультант ресторанів в Україні та за її межами.

Тема виступу: МК «Тренди гастрономії 2025: що буде в моді завтра»

Illustration

12:00-13:00Борис Сиченко ● Член Асоціації шеф-кухарів● Проходив стажування у мішленівському ресторані в Сан-Себастьяні● Навчався в Баскському кулінарному центрі ● Проходив стажування у відомих шефів● Учасник проєкту "13 шефів"( виграв у номінації "Смак")● Відкрив більше 30 ресторанів

Тема виступу: «Сезонність в кулінарії: як створювати унікальні страви»

13:00-13:45 перерва

Illustration

13:55-14:40Олександр Гриценко● Шеф-кухар ресторану "La Frusta"
● Викладач ДТЕУ
● Фіналіст "МастерШеф. Професіонали" 4 сезон
● Кулінарний експерт у програмі «Народний шеф»

Тема виступу: МК «Локальні продукти vs імпорт: що обрати для ресторану»

Illustration

14:55-15:40Микола Осіпов● Бренд-шеф ресторану "Панорама" та "Колиба" (Яремче), "Ведмежа Гора".
● Керівник філії Першої Української Асоціації Шеф-кухарів м. Запоріжжя.
● Спікер багатьох кулінарних івентів України.
● Знавець краєзнавчої козацької кухні.
● Співавтор книг "Проще Простого" для дорослих та дітей.
● Співавтор книги Taste Ukraine 2024

Тема виступу: МК «Гастрономічні емоції: як викликати спогади через їжу»

10 квітня

Illustration

11:00-11:45Ярослав Колдов● Шеф-кухар ресторану «Азія» у Emily Resort, м. Львів. ● Навчався та працював з іноземними шеф-кухарями.● Працював у 5-ти зірковому готелі «Hyatt Regency» в Києві та Єгипті.

Тема виступу: МК «Їжа як мистецтво: креативний підхід до презентації страв»

Illustration

12:00-13:00Іван Козирь● Бренд-шеф, шеф-кухар відомого ресторану у Дніпрі
● Учасник шоу «МастерШеф» і творець унікальних авторських страв, в тому числі страв молекулярної кухні.

Тема виступу: «Гастрономічний мінімалізм: як менше продуктів дають більше смаку»

13:00-13:45 перерва

Illustration

13:55-14:40 Тарас Шевченко● Відомий кухар, викладач Кулінарної Академії та Асоціації шеф-кухарів України. Почесний член Асоціації шеф-кухарів України та член Асоціації шеф-кухарів півдня України. У 2023 році потрапив до списку 25 найкращих кухарів України. ● Переможець номінації «Золотий Шеф» 2019 року. Має численні сертифікати, зокрема від Le Cordon Bleu London, та працював із провідними кулінарами світу, серед яких Кристоф Рур (3* Мішлен) і Жан Пер Жакоб (2* Мішлен)

Тема виступу: МК «Інтерпретації класичних страв у сучасному контексті: нове життя старих рецептів»

Illustration

14:55-15:40Олексій Сидоров ● Бренд-шеф кількох столичних ресторанів ● Навчався та працював у мішленівських ресторанах Італії - «Picollo Lago» в 2018 р. та Швеції - «Oaxen Krog» в 2019 р.

Тема виступу: МК «Від продукту до концепції: як народжуються нові страви»

Чому варто стати Партнером заходу?

97 Miscellaneous 22 final

Презентація вашого бренду

Унікальна можливість продемонструвати обладнання, посуд, інвентар чи продукти в роботі топових шефів країни

Прямий контакт з потенційними клієнтами

Власники ресторанів, готельєри, технологи та ресторатори зберуться на дискусійних панелях для обговорення трендів та викликів ринку.

Розширення бізнес-можливостей

Ваша компанія стане частиною масштабної події, що формує майбутнє ресторанної індустрії в Україні.

Вхід для відвідувачів виставки вільнийВартість квитка на виставку - 300грн.

Партнерство в рамках заходуПрезентуйте своє обладнання чи продукт, знайомтеся з ключовими гравцями сфери громадського харчування, відкривайте нові канали збуту, знаходьте свіжі бізнес-ідеї та робіть свій внесок у розвиток гастрономічної культури України.

Олена Улещенко, +380 97 388 43 41, au.moc.ep%40oknehchselu.e

 Забронювати стенд