9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

9-10 квітня 2025Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1А

Конференція «HoReCa завтра: від фуд-точки до міжнародної мережі»

Де

Київ, МВЦ, павільйон 1А, зал 3

Коли

27 березня 2024 року, 10:00-16:00

Організатор: Premier Expo

Конференція створена спеціально для:● Власників та керівників діючих закладів України;● Підприємців, які планують або вже наважились на масштабування бізнесу;● Керуючих та адміністраторів; ● Підприємців-початківців для отримання максимального досвіду від практиків;● Інвесторів, які розглядають ринок HoReCa для відкриття бізнесу. 

Партнер заходу

Illustration

Програма конференції

10:00-10:30 Реєстрація учасників, вітальна кава. Вступне слово організаторів

Illustration

10:30-11:00Ірина МагалецькаКерівниця навчального центру мережі Optima Hotels & Resorts, PhD з технічних наук

Тема виступу: «Навчання персоналу на базі закладу. Етапи організації бізнес-процесів для організації навчань»

Illustration

11:00-11:30Микола ЧумакСпівзасновник та CEO компанії IDNT, яка 20 років розвиває експертизу в стратегіях для торговельних і сервісних мереж.

Тема виступу: «Масштабування від першої точки до міжнародної мережі. Правила створення формату для масштабування. Що треба врахувати і яких помилок уникнути»

Illustration

11:30-12:00Даша ЄрмолаєваHead of Sales Department Poster

Тема виступу: «Українська система обілку Poster: що це і як вона полегшує життя підприємцям»

Illustration

12:00-12:30Владислав Вавілов Бізнес-експерт, більш ніж 15 років спеціалізується на консультуванні бізнесів у сфері фітнесу, СПА, готелів та салонів краси

Тема виступу: «Виклики при масштабуванні. Крос-індустріальний досвід»

Illustration

12:30-12:45Дарія БойкоМаркетолог з 5 річним досвідом. Працювала в таких проектах як НСК Олімпійський, Fozzy group та міжнародній маркетинговій агенції в Нідерландах (Baas&Baas). Наразі на посаді Digital&E-commerce Lead в компанії JDE professional кластер (East Europe and Central Asia).

Тема виступу: «Діджиталізація бізнесу - сервіс майбутнього»

12:45-13:00 Кава-брейк

Illustration

13:00-13:30Сергій ПолонськийСo-Founder у Пекарня Ваш ЛАВаш - мережа з 43 пекарень по всій Україні

Тема виступу: «Лайфхаки та факапи бізнесу. Практичні кейси з власного досвіду»

Illustration

13:30-14:00Олена Поліщук 17 років практичного досвіду в сфері HoReCa. Експерт зі стандартизації: процесів, сервісу, організаційної структури, менеджменту, системи НАССР. Консультантка з операційних процесів та навчання.
Наводжу лад і відповідаю на запитання власників: «Де гроші?»

Тема виступу: «Як побудувати сервіс самостійно та сформувати свій неповторний список WOW-стандартів?» - практичний воркшоп

Illustration

14:00-14:30Володимир ПерунКонсультант відділу інноваційного розвитку і доступу до фінансів Офісу розвитку підприємництва та експорту

Тема виступу: «Грантові можливості для масштабування бізнесу»

Illustration

14:30-15:30Ігор Постоєнко CEO/CO Owner Satori Group — київських ресторанів Satori, Latakia, бару UnderWu, кондитерського виробництва Macarena, Консалтингового проектного агенства Satori Horeca

Тема виступу: «Принципи партнерства або Як рухатись далі, коли все нестабільно та складно»

Вартість участі

1500 грн

Участь у конференції також надає право відвідувати виставку 26-27 березня.

* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога

 Забронювати стенд