Лист з підтвердженням підписки відправлений на вашу пошту
СемінарПублічні закупівлі в фуд-індустрії: інгредієнти успіху
9 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №4
СемінарПублічні закупівлі в фуд-індустрії: інгредієнти успіху
9 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №4
Для кого: ● директори та керуючі підприємств з виробництва/постачання харчових продуктів;● власники та СЕО компаній з постачання професійного кухонного обладнання та інвентарю;● керівники компаній з надання кейтерингових послуг;● керуючі освітніми закладами та закладами оздоровлення та відпочинку;● керуючі закладами охорони здоров'я;● посадові особи замовників, що створюють політику та регламент закупівельних процесів;● логістичні та складські компанії.
В програмі: ● Про специфіку публічних закупівель для забезпечення харчування в освітніх, медичних закладах та військових частинах. Успішні кейси від виробників та постачальників продуктів харчування;● Про нові підходи в організації процесу харчування у різних галузях;● Як взяти участь та перемогти у тендерах публічних закупівель продуктів харчування;● З чого почати та як уникнути фатальних помилок;● Оцінка ефективності та результату закупівель; ● Попередження репутаційних ризиків;● Про тренди та гнучкість процесу закупівель;● Про аудит закупівель та аналіз витрат: як отримати недоотриманий прибуток.
10.30 – 11.00 – Вітальна кава11.00 – 11. 05 – Вступне слово модератора
11.30 – 11.45 Питання - відповіді
12.15 – 12.30 Питання – відповіді
13.00 – 13.15 Питання – відповіді
14.00 – 15.00Панельна дискусія “Співпраця з публічним сектором: шлях до масштабування бізнесу”
* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога