Лист з підтвердженням підписки відправлений на вашу пошту
СемінарПублічні закупівлі в фуд-індустрії: інгредієнти успіху
9 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №4
СемінарПублічні закупівлі в фуд-індустрії: інгредієнти успіху
9 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №4
Для кого: ● директори та керуючи підприємств з виробництва/постачання харчових продуктів;● власники та СЕО компаній з постачання професійного кухонного обладнання та інвентарю;● керівники компаній з надання кейтерингових послуг;● керуючі освітніми закладами та закладами оздоровлення та відпочинку;● керуючі закладами охорони здоров'я;● посадові особи замовників, що створюють політику та регламент закупівельних процесів;● логістичні та складські компанії.
В програмі: ● Про специфіку публічних закупівель для забезпечення харчування в освітніх, медичних закладах та військових частинах. Успішні кейси від виробників та постачальників продуктів харчування;● Про нові підходи в організації процесу харчування у різних галузях;● Як взяти участь та перемогти у тендерах публічних закупівель продуктів харчування;● З чого почати та як уникнути фатальних помилок;● Оцінка ефективності та результату закупівель; ● Попередження репутаційних ризиків;● Про тренди та гнучкість процесу закупівель;● Про аудит закупівель та аналіз витрат: як отримати недоотриманий прибуток.
Програма заходу
Модератор | Ганна ШишкінаEvent Director Premier Expo Ukraine
Дмитро СоловейЗаступник директора з розвитку Державної установи «Професійні закупівлі»
Тема виступу: Закупівлі продуктів харчування через е-каталог Prozorro Market: переваги для держави та бізнесу
Наталія КовальоваДиректорка майданчику Zakupivli.Pro
Тема виступу: Продавати державі через Prozorro Market легко: покроковий гід для постачальників продуктів харчування
Галина Літош
Програмна директорка напряму харчування Державний оператор тилу
Тема виступу: Про харчування військовослужбовців ЗСУ у 2025 році
Тетяна КовальCEO бренду Foodicine
Тема виступу: Про зміну харчової інфраструктури медичних закладів України", "Про медичний кейтеринг, B2G та їжу, що лікує
Анастасія МатвійчукЮрист бренду Foodicine, канд. юридичних наук
Тема виступу: Реформа в організації харчування та закупівель в медичних закладах: комплаєнс, ризики, юридичні аспекти
Панельна дискусія Співпраця з публічним сектором: шлях до масштабування бізнесу.
* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога