9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

НетворкінгПостачальник VS ресторатор:фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину

10 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №2

Організатор:

Illustration

За підтримки:

Illustration

Партнери заходу:

Illustration
Illustration

НетворкінгПостачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину

10 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №2

Організатор:

Illustration

За підтримки:

Illustration

Партнери заходу:

IllustrationIllustration

Ви не любите бастурму? Ви просто не вмієте її готувати за кращими гетьманськими традиціями? У вашому меню до кави немає кіфликів? Ви просто не знаєте де в Україні їх роблять найкраще! Ваші гості все ще п’ють чай з пакетиків? Відкриємо вам секрет де взяти чудодійний збір від травника в четвертому поколінні. Так склалося, що ресторатори часто не хочуть, а унікальні крафтові виробники не можуть (а іноді й навпаки) злитися в синергічному екстазі. У будь якому випадку ми готові їм допомогти!
Кому буде цікаво і корисно? ● Власникам та керуючим закладів громадського харчування, закупівельникам у сфері HoReCa, шеф-кухарям● Власникам та керуючим компаній-постачальників для HoReCa● Знавцям та амбасадорам автентичної української кухні
Детальна програма формується*

Програма конференції

Illustration

МОДЕРАТОРОлена Брайченко

Дослідниця гастрономічної культури, засновниця проєкту Їжакультура та видавництва гастрономічної літератури Їжак, постійна експертка телевізійного шоу Ранок. Марафон на 1+1 та Сніданок 1+1, радіоведуча на Радіо Культура.
Тема: «Співпраця крафтовиків і рестораторів: чому це важливо для всіх»


Illustration

Майя Степова

Співвласниця ресторану сучасної київської кухні «Глек» та київського сімейного ресторану «Думка» 

Тема: «Крафтова продукція від локальних виробників: нові можливості чи виклики для ресторатора?»

Illustration

Костянтин Грубич

Телеведучий, знавець та амбасадор автентичної української кухні

Тема: «Ресторації локальної кухні як хаби для крафтових виробників сільгосппродукції»

Illustration

Юлія Рабін

Авторка проєкту Taste of Ukraine

Тема: «Гастрономічна подорож в часі. Як створити страви з 300-річною історією в сучасній подачі з локальних продуктів»

Illustration

Юлія Прохода

Національний експерт ЄС в галузі географічних зазначень, вин, спиртних напоїв та харчових продуктів, юридичний радник Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), патентний повірений України, адвокат, голова правління Національної асоціації патентних повірених України

Тема: «Гастроспадщина, крафт та інші спеціалітети: захист прав інтелектуальної власності як засіб просування та фінансування»

Illustration

Вадим Жигун

Власник Zhygun Herbs

Тема: «Знайти баланс: як поєднати цілющі трави з потребами кавʼярні?»

Illustration

Микола Іващишин

Засновник, власник, директор ТОВ "Волинський бровар"

Тема: «Волинський Бровар» та HoReCa: стратегія успішної співпраці»

Illustration

Також серед спікерів

Ресторатори, шеф-кухарі, гастро-блогери та фудіз, засновники проєктів, що підтримують українського крафтового виробника та досліджують локальну українську кухню.


Панельна дискусія
- Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa? - Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника? - Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?

Вартість участі

1800грн

Участь у нетворкінгу також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня

2500 грн

Участь у нетворкінгу також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня

* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога

 Забронювати стенд