Лист з підтвердженням підписки відправлений на вашу пошту
НетворкінгПостачальник VS ресторатор:фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину
10 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №2
НетворкінгПостачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину
10 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №2
Ви не любите бастурму? Ви просто не вмієте її готувати за кращими гетьманськими традиціями? У вашому меню до кави немає кіфликів? Ви просто не знаєте де в Україні їх роблять найкраще! Ваші гості все ще п’ють чай з пакетиків? Відкриємо вам секрет де взяти чудодійний збір від травника в четвертому поколінні. Так склалося, що ресторатори часто не хочуть, а унікальні крафтові виробники не можуть (а іноді й навпаки) злитися в синергічному екстазі. У будь якому випадку ми готові їм допомогти!
Кому буде цікаво і корисно? ● Власникам та керуючим закладів громадського харчування, закупівельникам у сфері HoReCa, шеф-кухарям● Власникам та керуючим компаній-постачальників для HoReCa● Знавцям та амбасадорам автентичної української кухні
Детальна програма формується*
10:30 – 11:00 Вітальна кава
* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога