9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

НетворкінгПостачальник VS ресторатор:фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину

10 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №2

Організатор:

Illustration

За підтримки:

Illustration

Партнери заходу:

Illustration
Illustration

НетворкінгПостачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину

10 квітня 2025 року10.30 – 15.00 | Конференц-зал №2

Організатор:

Illustration

За підтримки:

Illustration

Партнери заходу:

IllustrationIllustration

Ви не любите бастурму? Ви просто не вмієте її готувати за кращими гетьманськими традиціями? У вашому меню до кави немає кіфликів? Ви просто не знаєте де в Україні їх роблять найкраще! Ваші гості все ще п’ють чай з пакетиків? Відкриємо вам секрет де взяти чудодійний збір від травника в четвертому поколінні. Так склалося, що ресторатори часто не хочуть, а унікальні крафтові виробники не можуть (а іноді й навпаки) злитися в синергічному екстазі. У будь якому випадку ми готові їм допомогти!
Кому буде цікаво і корисно? ● Власникам та керуючим закладів громадського харчування, закупівельникам у сфері HoReCa, шеф-кухарям● Власникам та керуючим компаній-постачальників для HoReCa● Знавцям та амбасадорам автентичної української кухні
Детальна програма формується*

Програма конференції

10:30 – 11:00 Вітальна кава

Illustration

 11:00 – 11:20МОДЕРАТОР | Олена Брайченко Дослідниця гастрономічної культури, засновниця проєкту Їжакультура та видавництва гастрономічної літератури Їжак, постійна експертка телевізійного шоу Ранок. Марафон на 1+1 та Сніданок 1+1, радіоведуча на Радіо Культура.
Тема: Співпраця крафтовиків і рестораторів: чому це важливо для всіх

Illustration

 11:20 – 12:00Майя СтеповаСпіввласниця ресторану сучасної київської кухні «Глек» та київського сімейного ресторану «Думка»
Тема: Крафтова продукція від локальних виробників: нові можливості чи виклики для ресторатора?

Illustration


12:00 – 12:20Костянтин ГрубичТелеведучий, знавець та амбасадор автентичної української кухні
Тема: Ресторації локальної кухні як хаби для крафтових виробників сільгосппродукції

12.30 – 13.00 Перерва, відвідування виставки

Illustration


13.00 – 13.20 Альона СмірноваЗасновниця і бренд-шефиня ресторану авторської кухні на відкритому полум’ї «Бавовна» 
Тема: Смак вогню: fine dining з акцентом на локальні й сезонні продукти в «Бавовні»

Illustration


13.20 – 13.40 Вадим ЖигунВласник Zhygun Herbs 
Тема: Знайти баланс: як поєднати цілющі трави з потребами кавʼярні?

Illustration


13.40 – 14.00 Юлія ПроходаНаціональний експерт ЄС в галузі географічних зазначень, вин, спиртних напоїв та харчових продуктів, юридичний радник Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), патентний повірений України, адвокат, голова правління Національної асоціації патентних повірених України 
Тема: Гастроспадщина, крафт та інші спеціалітети: захист прав інтелектуальної власності як засіб просування та фінансування

14.00 – 15.00 Панельна дискусія
- Чи достатньо Instаgram, щоб вийти в живу HoReCa? - Чи має право на життя велика-велика партія у маленького виробника? - Чи можливо зберегти українську душу страві за кордоном?

Вартість участі

2500 грн

Участь у нетворкінгу також надає право відвідувати виставку 9-10 квітня

* Програма знаходиться у стані розробкиЗ питань щодо партнерства, участі звертайтесь за тел. 067-789-27-09, мейл au.moc.ep%40agohz.o Олена Жога

 Забронювати стенд