9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

9-10 квітня 2025 • Україна, Київ, МВЦ, павільйон 1С

WorldFood GastroDays 2025 та Tea&Coffee Shop 2025Міжнародний виставковий центрБроварський проспект, 15, Київ

9-10 квітня в Києві вже вдруге відкриють свої двері виставки присвячені індустрії їжі та напоїв поза домом – WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop.
На одному майданчику зберуться виробники та постачальники харчових продуктів, сировини для приготування страв та напоїв у закладах громадського харчування, заготовок та напівфабрикатів для фаст-фуду, інгредієнтів та продуктів для страв національних кухонь.

Illustration
Illustration

Комплексні пропозиції та індивідуальні рішення з облаштування професійних кухонь в ГоРеКа запропонують як українські виробники, так і дилери надійних європейських брендів. А шеф-кухарі, які популяризують локальні українські продукти зможуть поспілкуватись з власниками сімейних виробництв та обрати для своїх страв унікальні крафтові продукти.
Окрім цього на виставках можна буде ознайомитись з асортиментом рішень з упаковки страв та напоїв для доставки, порційного фасування продуктів невеликих об’ємів: соусів, джемів та спецій, а також з програмами автоматизації кав'ярень, барів і ресторанів.
Розмаїття чаїв, кави, сиропів та молока для приготування ідеальних гарячих та прохолодних напоїв, кавових автоматів та обладнання, а також посуду для напоїв на винос знайдуть на Tea&Coffee Shop власники кав'ярень, бариста та всі, хто прагне вдосконалювати карту напоїв власного закладу. А для тих, хто хоче подарувати клієнтам справжнє гастрономічне задоволення і підкреслити свою унікальність, учасники запропонують авторські десерти, корисні перекуси та вишукані смаколики.
Цьогоріч, родзинкою програми стане подія CHEF DAYS: Майданчик гастрономічних вражень, що відбудеться за підтримки Асоціації шеф-кухарів України та Кулінарної академії.
Протягом двох днів провідні шеф-кухарі України ділитимуться досвідом та проведуть інтерактивні майстер-класи з використанням обладнання та продуктів учасників виставки.
Чим сьогодні живуть ресторатори? Про це – у діловій програмі виставки.
9 квітня під час заходу «Підтримка HoReCa: Бекстейдж закладу громадського харчування» спікери та модератор заходу Євген Комаров, гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, підніматимуть нагальні питання сучасного ресторанного бізнесу:• Який вектор змін обрати закладу: від винної карти та меню до контролю грошей, оцінки прибутковості бізнесу, планування бюджету? • Як створити в закладі інклюзивність, доступність та чуйний простір? • Як реінтегрувати ветеранів в ресторанний бізнес?
10 квітня учасники нетворкінгу «Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину» разом з модераторкою Оленою Брайченко, засновницею проєкту їzhakultura, зустрінуться, щоб обговорити як унікальним крафтовим виробникам та рестораторам знайти найкоротший шлях один до одного, підсиливши власне меню гастрономічними брендами українських регіонів.
А також, 9 квітня для всіх хто прагне розширити свій бізнес завдяки публічним закупівлям та опанувати їх складний алгоритм, відбудеться семінар на тему «Публічні закупівлі в фуд-індустрії: інгредієнти успіху».

Illustration
Illustration

Слідкуйте за оновленнями на сайті.